Kaisa Lepola on valittu Forssan Työväenyhdistyksen eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Etusivu
Kaisa Lepola on valittu Forssan Työväenyhdistyksen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Valinta päätettiin syyskokouksessa 22.11.2017. Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän puolueosastot ovat myös Kaisan valinnan takana. -Johtokunta- Avainsanat:

Antti Rinne Forssassa 17.1.2015

Kalenteri
Valtionvarainministeri Antti Rinne vierailee Forssassa lauantaina 17.1.2015. Hän on tavattavissa torilla heti aamusta klo 9:00 ja myöhemmin hän tekee yritysvierailun, minkä jälkeen jatkaa matkaa kohti… Avainsanat:

Yhteisvastuun kirkko

Yleinen
”Kansan kirkon” listan ehdokkaat ovat sosialidemokraatteja tai sitoutumattomia. Mutta me kaikki olemme sitoutuneet toimimaan sen puolesta, että kukaan ei jää yksin ja että heikommista huolehditaan… Avainsanat:

Ystävänpäiväkahvit Forssan torilla

Kalenteri
Forssan Työväenyhdistys tarjoaa ystävänpäiväkahvit Forssan torilla lauantaina 15.2.2014 klo 10:00 alkaen. Tule kahville ja mukaan keskustelemaan sosialidemokraattisten vaikuttajien kanssa. Paikalla mm. valtuustoryhmän jäseniä ja yhdistyksen… Avainsanat:

Sosialidemokratia——– forssalaisten parhaaksi

Kirjoituksia
Forssalla on sosialidemokraattisen puolueen jäsenistön ajatuksissa keskeinen sija, perustettiinhan puolue vuonna 1903 täällä. On luonnollista, että tuon meille tärkeän kokouksen päätökset ovat vaikuttaneet paitsi Forssan… Avainsanat: